Skrivet av: toktassarna | 08 augusti 2014

Kanalettan

Igår var vi i Söderköping för att Leo skulle få springa banor som passar honom lite bättre, och helt super gick det, första loppet (agilityklass!) nollade de och vann! Andra loppet gick jättebra det med men ett glömt byte skickade Kaia på ett hopphinder istället för en tunnel. Han är faktiskt himla duktig, han banvandrar jättebra och smart, känner Kaia väl och när han väl sätter all planering då blir loppet riktigt bra!

Minken var såklart med o fick springa i tunnel, nu med godis som belöning drar hon emot rejält i selen om man håller i henne. Ett par hinderstöd fick hon runda med, men jag tror vi håller oss till stolpar ett tag till, vi har ingen brådska. Sen lekte hon med Jojja och var glad att se Ming igen. Jojja hade dock växt jättemycket och ville mest brottas när Minka inte vågade springa allt hon hade. Det skiljer dock bara några kg på dem så de lekte fint ändå en stund.

Annars tränar vi en del kontaktfält, jag var o körde en trea tillsammans med Malin och Annika (Alvin) häromdagen. På tredje försöket lyckades vi tom nolla… Men fälten tar hon nu, inte jättesnabbt men hon gör dem. Mycket belöning… I helgen ska jag gå kurs för Kristina Myrefelt, gick ju för henne förra hösten på lägret hos Agilityfabriken och tyckte hon var jättebra, ser fram emot att springa en massa i helgen, det blir ju inte så många tävlingslopp för mig längre när vi delar Kaia.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: