Skrivet av: toktassarna | 09 februari 2014

The end of an era

image

 

Idag har vi varit på Hundungdom och packat ihop allt inför flytten. Redan när vi flyttade in för 11 år sen visste vi att det inte var en permanent lösning men tänk så mycket träning som skett där sen dess. Alla kurser, alla träningstimmar. Alla timmar vi lade ner i början, vi var där en kväll i veckan för att lägga golv, måla väggar, det har lagts matta både på övervåningen (tänk att vi hade agilitykurser där på trägolvet!) och på undervåningens betonggolv. Vi har haft lydnadstävlingar där inne, det har varit freestyle och htm och i gräshagarna utanför har många många många timmar lagts på agilityträning, först med Signe och Lovis och de senaste åren med Kaia.

Men nu ska hela rasket rivas. Nu ska hästarna flytta in på området och vi är vräkta. Förhoppningsvis har vi faktiskt något bättre att flytta till om ett tag, det ska bara renoveras först.

Många nya ansikten har det såklart blivit under åren som gått, men ett fåtal som var med idag var med även då, 2003, när vi flyttade från BK in i våra nya inomhuslokaler. Lokaler som varit förutsättningen för att HU skulle bli den stora freestyleklubb den är idag!


Svar

  1. Jobbigt när en ”epok” tar slut, men vi får hoppas på att det blir ännu bättre på nya stället sen!

  2. Oj, det var värst! Aldrig kul att tvingas lämna en plats, hoppas att nya stället blir bättre ändå…

    Gillade idéen med snabbutlöst halsband men tycker att spännet ser lite stort ut för en hund i Siris storlek, planerar att satsa på ett koppel i retrievermodell men med bred halsbandsdel. Tack förresten för tipset på facebook om att träna koppelavtagning, borde väl ha tänkt på det själv men nu har vi kommit igång och fått fina resultat på det hittills! 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: