Skrivet av: toktassarna | 30 januari 2014

tyst och träning

Häromdagen när vi åkte och handlade spelade jag in hundarna för första gången på länge. Dessutom med gardinen vid soffan (jo, vi har en pytteliten soffa numera) uppdragen. Var toknervös de två timmar vi var borta men linjen var alldeles rak och fin när vi kom hem. Skönt! Enda gången linjen skuttade till låter det som att Kaia ruskar på sig 🙂 Fast det är skönt att hundarna inte behöver vara ensamma så jättemycket nu, hussen är inte borta lika länge om dagarna som jag är..

Igår var vi till HU för första gången på länge. Och snart finns lokalen inte kvar längre så det gäller väl att passa på. Leona och Linnea var åxå med, jag fokuserade på kontaktfält, det är dags att ta tag i dem nu! Mot Manners Mindern är det nästan lögn i helvete att försöka lura av henne men min MM ville inte riktigt fungera så då körde jag med belöning i handen och kastade godis som hon inte fick ta förrän hon fick frikommando och det var lite svårare, men det kändes som att hon fattade leken.

Vi jobbade även med lite ingångar på högersidan, jag är inte så petig med exakt position men hon var faktiskt rätt duktig. Och OJ vad roligt hon tyckte det var att träna igen, det blir alldeles för lite träning den här tiden på året, även om hon nog ändå mest gillar att skena omkring i Vallaskogen och leta rådjur så uppskattar hon verkligen träningen. Mer träning alltså…


Svar

  1. Låter mysigt med en husse i flocken. 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: