Skrivet av: toktassarna | 23 februari 2011

vi har lämnat stjärnorna…

Efter en himla massa funderande har jag nu bestämt mig för att lämna stjärnorna, alltså gå ur mitt bästa favoritlag Papillone Stars… Förra året blev vår tävlingssäsong hela tre månader lång, och på det är det svårt att hinna bidra till SM-kval och poäng för ett lag.

Så ofantligt mycket roligt vi haft med laget, tre SM-starter och en fjärde på kommande, en fjärdeplats och ett silver har vi med oss. Vi vann årets lag 2009 och det året vann vi nästan alla klasser vi tävlade. Vi har haft pepphelger som har varit så fantastiskt roliga! Jag har fått nya nära vänner i Lena, Jessica, Eva och Eva-Marie. Jag kommer att sakna det massor, att stå och se Jessica med Eo göra en fin nolla som A-hund, att ladda på Eva-Marie och Piraya som kör före oss, att gå in själv och bara smacka ditt ett perfekt lopp och sen skrika mig hes på Lena och Lycka samtidigt som man försöker belöna den lilla ivriga hunden…

Kommer aldrig glömma känslan av att springa ärevarv efter att medaljen på SM var klar!

SM i år kommer vi såklart att göra vårt absolut bästa på!

2009-04-25 137

Önskar laget stort lycka till i fortsättningen! (vet ni nån galen liten Papillon som är sugen på en ankarplats i ett bra lag så vet jag en ledig plats…)


Svar

  1. Verkligen tråkigt att ta beslutet att lämna ett sånt kanonlag! Det har alltid varit kul att kolla på er när ni tävlar – minns Lenas räddning när hon snubblade på SM i Karlskrona som igår 🙂

    Det går inte bra med en förklädd vätte till laget? 😉

  2. Vet precis hur det känns att lämna PS, bittersweet liksom 😉

  3. Instämmer med Sarah, det känns i hjärtat att lämna. Men vilket fantastiskt lag i haft, grymt hög standard hela tiden!
    Jag håller tummarna för er på SM – nu är det dax, jag känner det på mig – GULD-vittring! 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: