Skrivet av: toktassarna | 18 november 2009

nya trick

Den där lilla vita, den vill ju gärna göööra nåt på kvällarna. Så jag har fallit till föga och plockat fram klickern ett par gånger. Inspirerade av Jenny Damms familj har Lovis nu lärt sig att balansera på en liten hink. Och stoppa ner huvudet i den, vilket hon tyckte var världens fånigaste trick. Hon kan även backa upp med baktassarna på sittpuffen men jag tror egentligen inte att hon ska belasta frambenslederna så mycket med det så vi försöker sluta med just det tricket.

Signe har blivit riktigt duktig på att rulla runt, fast utan röstkommando.

Igår var vi och hälsade på Vide som fyllde ett år. Han har börjat gå! Hundarna håller sig dock på alldeles lagom avstånd. Både Nolia och Vide är väldigt intresserade av dem och tittar mycket på dem. Och kommer alldeles snart att lära sig att mata dem från fikabordet… De är också ganska bra på att klappa snällt på Signe, fast man får övervaka lite så de inte petar i ögonen. Signe är dock tålmodig men går därifrån när det blir för mycket.

Efter Vides lilla frukostkalas gick vi till Ninas föräldrar som ska få passa mina hundar tex när jag är på NM i Stockholm. Hundarna uppförde sig fint om man bortser från en smutsig tass som Signe placerade på en tröja… Det är inte lätt att vara hundägare i november, hur mycket man än tycker att man torkar är de fasen inte helt rena och torra när man släpper in dem.

Idag är hundarna hos Carmen eftersom jag jobbar heldag. Skönt att slippa tänka på att de blir ensamma för länge.

Spännande förresten att se reaktionerna på ARGs regelförslag. Vi har jobbat och diskuterat, jämfört remissvar och försökt slå våra kloka huvuden ihop. På det stora hela verkar folk nöjda men sen finns det såklart frågetecken och folk som är missnöjda med att just deras remissvar inte är det som nu står i förslaget. Men det är ju inte alls klart. Dels ska det diskuteras vidare på konferensen nästa helg och dels ska allt vidare genom regelmaskineriet, och där kan ju vad som helst hända, upptäckte vi ju vid förra regelrevideringen…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: