Skrivet av: toktassarna | 28 december 2012

Ingen krönika

Alltså, jag vill verkligen inte titta tillbaka på 2012 just nu. Det har varit ett jävligt jobbigt år. Förlora Lovis. Separera. Flytta. Jag vill inte heller sia om 2013, även om jag verkligen hoppas att det blir ett bra år, att vi kommer må bra allihop i den lilla flocken, att vi kommer att göra roliga saker tillsammans och att vi hittar ett boende som inte ger oss mardrömmar om nätterna. Även om det väl i ärlighetens namn mest är jag som vaknar av sånt, vissa andra tänker nog bara på mat om nätterna…

Årets bästa julklapp har varit att Kaia fått sova med resten av familjen på övervåningen medan Signe o jag sovit tillsammans. Vi är lite bättre på att ligga o dra oss än vad Kaia är, så för första gången på typ 1,5 år har jag fått sova ”hur länge som helst”. Skönt.

Åland är för övrigt vintervackert och långsamt, precis som det ska vara. Frukosten tar två timmar att äta, middagen tre. Halkiga hundpromenader varvas med umgänge i soffan med olika delar av min stora familj som nu är samlad allihop. DET är iaf något att glädjas över.

Shit, värsta neggobloggen. Förhoppningsvis bättre om en vecka när flytten är avklarad, jobbet börjat igen, tävling i Kista genomfört och det där vardagslivet finns att bita i…


Svar

  1. Tack och lov så brukar ju livet bli bättre även efter riktigt jobbiga perioder. Det gäller bara att hålla ut och försöka hitta de små glädjeämnen som ändå finns där.

    Kram på dig, 2013 blir säkert ett mycket bättre år!

  2. En stor kram till dig Åsa! Fördelen med att ha haft ett skit år är att det knappast kan bli värre nästa år. 🙂

  3. Säger som Hedvig, livet brukar bli bättre även efter de riktigt jobbiga perioderna. Jag tror 2013 blir ett riktigt bra år för er! Kram!

  4. Håller tummar och tår för att den jobbiga perioden tar slut med 2012 och att 2013 blir ett fantastiskt år för dig! Kram!

  5. Vi håller också tummar och tassar för att du får ett riktigt bra 2013!

  6. Lika bra att ta all skit ett år. Så får du förhoppningsvis ett år utan skit efter det sen. Kram till dig!

  7. Önskar er ett bra 2013, det är ni värda!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: