Skrivet av: toktassarna | 04 februari 2012

masspromenad i kylan

Idag hängde jag o Kaia på långpromenad med Anna, Hedvig och Karin. Jag hade bara en hund med mig men de andra hade ju 2-3 så det var 8 hundar. Ganska få, om man jämför med de 16-17 det lätt blir när vi är några stycken som promenerar tillsammans 🙂 Jag har inte velat gå med på de promenaderna för att Kaia ska slippa hantera så många hundar samtidigt men nu tänkte jag testa, Troll och Monster har hon ju träffat förut. Immer och Kaia lekte riktigt fint faktiskt, de sprang runt runt och Kaia flög upp o ner på stenar o verkade tycka att det var skoj. Fast efter en stund blev det nog lite mycket ändå för plötsligt började Kaia bjuda på riktigt fint fotgående 🙂 Då vände vi och gick med Karin tillbaka till bilarna, blev ute ca 1,5 h.

Signe o Lovis (iaf Signe, Lovis kan man nog övertala) tycker att det är alldeles för kallt ute nu när det är neråt -15. Jag klippte ju Signe för typ två veckor sen. Kanske lite korkat, men det har inte varit kallare än -3 på hela vintern hittills, jag kunde ju inte veta att rysskylan var på väg! Har faktiskt beställt ett Obtrack Rogle till henne som hon kan ha som undertäcke och ha på sig inomhus… Hon har ju nätBackonTrack med men jag vet inte, kan man ha det på dygnet runt? Det står ju att man ska vänja dem långsamt. Just nu ligger hon på en vetekudde som jag värmt litegrann, under en fleecefilt. Fast att hon ligger under filten är bara för att jag lagt den på henne när hon redan valt sin plats…


Svar

  1. Härligt att promenaden gick bra! Ja, det är rätt intensivt när det blir över 15 hundar samtidigt.. Men peppar peppar så har våra hundar fixat det galant! Inte ett bråk!

  2. Varifrån har du beställt obtrack? Trodde att det fortfarande var problem med att få tag på dem?

  3. Ja det var kul att Immer och Kaia lekte så bra tillsammans! Han tyckte nog det var kul med en ganska jämnstor kompis. Pippin är ju verkligen för söt när hon flyger runt på alla stenar 🙂

  4. Ok, då ska jag också testa att ringa, Näsan vill ha ett vanligt svart och jag tror bestämt att Rally behöver ett blått:-)

  5. Jaså det är så man gör för att träna fot. 🙂

  6. Låter som en mysig promenad, kul att det gick så bra 😉

    Fin hemsida!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: