Skrivet av: toktassarna | 14 mars 2010

agility är roligt igen!

Tänk vad lite det behövs för att göra agility roligt igen, det räckte med den där träningen en söndagkväll i ridhuset för två veckor sen för att jag skulle få tillbaka glädjen. Linköpingstävlingen förra veckan var riktigt rolig att döma och Rättvik i helgen har varit nästan lika trevligt det! (närheten till den egna sängen gör att Linköping vinner…). Jag lämnade Lovis hos Therese i fredags och åkte med tvillingarna upp mot Fyrklöverns stugby. Vi har gjort den resan förr om man säger så 🙂 Sen har helgen gått i ett. Lagom många starter, även om jag åkte på att döma mediumtrean fyra gånger under helgen. Alltså, det gör mig inget så, men det är roligt att få se olika hundar under en helg… Men när de andra domarnas fruar tävlar just den storleken blir det jag som får döma dem!

Fick ju döma lite tvåor och ettor åxå, så lite olika hundar blev det ändå. Jäklar vad många nya duktiga hundar det är på väg upp! Och inte bara såna vars förare är inne på sin tredje-fjärde-femte utan även såna som (jag tror) är helt nya i sporten. Härligt, återväxten verkar trygg!

Mina banor finns såklart på banbloggen. De jag hade ritat alltså, jag ritade bara hopptvåor och agilityetta, jag hade inte ritat någon av treorna.


Svar

  1. Kul att du är back on the agilitytrack! Och tack för kul banor i helgen 🙂

  2. Weee vad kul att höra 😀

  3. Ja, roliga banor!! Agility is tha shit!!

  4. 😀 Härligt att du är agilityfreak igen 😉

  5. Vad härligt att höra att du tycker AG är roligt igen! Jag är själv i sådana svackor ibland och tycker mest det är roligt att träna faktiskt.

    Hoppas att vi ses framöver på banorna. Kanske jag får äran att döma dig första dagen i oxelösund? 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: