Skrivet av: toktassarna | 30 november 2020

aptiten tillbaka

De senaste dagarna har Minken ätit typ som vanligt. Om hon får maten torr, häller man vatten på den vill hon INTE ha. Kaia däremot äter inte om maten är torr. Gäller att komma ihåg att bara hälla vatten i den ena skålen.

Tog nytt blodprov idag och värdet hade vänt neråt iaf, låg på 7XX, till skillnad från 1800 sist. Men fortfarande högre än när vi upptäckte det första gången och definitivt högre än normalvärde som är max 125. Så vi fortsätter med Zentonil och ger åxå Andapsin ett par dagar till eftersom hon var dålig i magen inatt. Hon har dock inte varit dålig tidigare så jag tror inte det är kopplat till levern. Andapsin kan jag tydligen ha kvar och ge ett par dagar om hon är dålig i magen framöver, det kan ju vara bra att veta.

Känns skönt att det går åt rätt håll, vi har ett till blodprov bokat om tre veckor och då håller vi tummarna för att vi är under gränsvärdet igen.

Zentonil är inte receptbelagt, men köpte hos veterinären och det kostade nästan 1000 kr. Verkar gå att få tag på lite billigare på nätet. Andapsinet däremot är på recept men det kostar åxå typ ingenting.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: