Skrivet av: toktassarna | 14 juli 2020

Klokapselbrott 😕

Första dagen pÄ semestern lyckades minkebarnet slita av en klo i en gallertrappa pÄ husses jobb. Vi mÀrkte det inte ens först, hon var plötsligt halt nÀr vi skulle doppa hundarna innan bilresan ner till SmÄland, men jag sÄg inget dÄ utan det var inte förrÀn vi kom fram och hade möjlighet att undersöka i ljus som vi sÄg att hela den yttersta klon pÄ vÀnster fram var helt borta.

Som tur Àr har jag ju en syster som ska bli djursjukvÄrdare sÄ efter att ha pratat med henne tog jag kontakt med en veterinÀr via app under helgen som sa att vi mÄste visa det hos veterinÀren sÄ Minka fick Äka tillbaka till Linköping med hussen och ta en akuttid dÀr. Det sÄg dock bra ut sÄ 6000 kronor senare hade hon nyklippta klor och ett recept pÄ metacam.

Nu har det gÄtt snart tre veckor och hon slipper bÄde tratt och sko och fÄr nog bada igen bara vÀrmen ÄtervÀnder. Hon lÀrde sig sÄklart trycka tratten mot sin egen tass och skavde upp ett sÄr pÄ ovansidan sÄ de senaste dagarna har det varit ett större problem Àn sjÀlva klobrottet.

Fick tag pÄ en tratt genom agilitynytt pÄ Facebook, fanns i Vimmerby!
Rörde sig ganska smidigt med sko tillslut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: