Skrivet av: toktassarna | 14 januari 2020

Jul på skilda håll

Den här hussen vi har han är inte så speciellt förtjust i kyla, så på vintern försvinner han utomlands och med den alldeles utmärkta statliga julen i år bestämde jag mig för att följa med. Biljetter bokades redan i maj och under hösten hade jag stort bryderi om var hundarna skulle vara. Assie tog sig an Minka, vilket fick en sten att släppa från mina axlar. De känner varandra väl, Minka brukar trivas hos Assie och hon känner Assies hundar. Minken är ju en känslig själ…

Kaia var jag inte lika orolig för och hon hade flera ställen som kunde tänka sig ha henne eftersom hon är typ världens enklaste hund men hon slutade hos Caroline där hon hade charmat tonåringar så de tillbringade julafton liggandes på golvet för att få mysa tillräckligt.

Så himla skönt att hundarna haft det bra, de har skickat bilder och filmer och har verkat ha det så bra att jag knappt trodde att de skulle vilja komma hem igen. Men att de haft det så bra har ju gjort att jag kunnat njuta än mer av min semester.

Och jag hade inte behövt oroa mig. Kaia kom hem först och var suuuuperglad att se mig. Minka kom inte hem förrän dagen efter och jag mötte henne ute själv för att jag ville se hur hon var mot mig först innan jag fick konkurrens av Kaia. Hon vart åxå jättejätteglad att se mig. Och sen blev Kaia såååå glad när jag kom in med Minka ❤ De är jättegulliga med varandra och leker med leksaker och springer på skolgården och verkade faktiskt jättenöjda med att träffas igen.

Nu väntar vi bara på hussen som tycker att det är kallt 1,5 månad till innan han kommer hem…

 


Svar

  1. Det var ett tag sedan jag var inne och tassade här. Kul att du också fortfarande är igång med bloggen 🙂
    Vad gott med lite utlandsvistelse för att hämta energi i vintermörkret.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: