Skrivet av: toktassarna | 03 september 2019

blogga ikapp – tävling i Härryda

Det var ju det där med att blogga ikapp för sommaren. Jag började semestern med att bli jätteförkyld. Åkte trots det iväg och tävlade i Härryda tillsammans med Helena, tre gånger hopp för båda hundarna är ju bästa upplägget helt enkelt och dessutom var jag nyfiken på hallen. När jag såg anmälningssiffrorna erbjöd jag mig att döma så vi fick boende ordnat åt oss, det var ju himla bra. Partille vandrarhem har jag bott på en gång förut när jag blev sjuk under natten så där är jag van att sova dåligt och må dåligt… Men vi hade iaf en trevlig kväll där i sommarvärmen där vi gick en promenad vid sjön med Malin som var huvuddomare och hennes Slip.

Inomhushallar är ju egentligen inget som passar Minka sådär jättebra, är hon vid i vanliga fall blir det tio gånger värre på konstgräs (undrar hur hon är på matting?) men Härryda är ju alldeles ny och har top of the line gräs lagt. Det blev dock som väntat, tre disk, men det fanns fina bitar med. Framförallt är hon ju så GLAD. Och älskar att klia sig på gräset 😛

Efter att ha dömt lite var det dags för Kaia och hon går ju istället väldigt fint på konstgräs. Plus att hon har sittande starter, vilket underlättade på dessa banor. Vi lyckades med ett lopp med en rivning och en nolla till våra samlingar. Jag har faktiskt inte ens nu tittat på resultatlistorna dock så jag har ingen aning om hur placeringen blev. Det kan vara lite deppigt ibland att se hennes tider mot små snabba BC och aussie så jag tänker att jag ska sluta kolla resultatlistor. Hon är snart nio år och en av de absolut minsta i klassen, hon ska inte behöva jämföras mot de andra, ens i mitt huvud.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: