Skrivet av: toktassarna | 04 juni 2019

långhelg

En av vårens långhelger är förbi. Vi åkte till Wentzelholm och skulle se till att barnen inte längre ville ha hund. Det lyckades vi kanske sådär med… Särskilt Kaia är ju väldigt lätt att tycka om… Vi stannade bara halva torsdagen och åkte hem och sov resten av dagen. Det är intensivt med barn! Och även om hundarna är snälla vågar jag inte lämna dem oövervakade med barn jag inte känner.

I Kättilstad blev det byggdag, men nu är verkstan klar på utsidan och i taket på insidan.

Lördagen åkte jag och klättrade med delar av mitt klättergäng. Hundarna var med och låg fastknutna vid en bänk och väntade medan jag klättrade. Så duktiga så, skällde bara när en annan hund gick förbi. När vi kommit hem åkte jag iväg på fest och hundarna blev upplockade av hussen ett par timmar senare och så sammanstrålade vi i Kättilstad igen på natten.

På söndagen gjorde vi det sista i verkstan på plattformen och rev den sen. Nu pausar vi det bygget ett tag och fortsätter med andra projekt. Fast när det regnar får vi väl passa på att isolera väggarna 🙂

Jag fick en hänggunga åxå. Där ska jag sitta alla lediga stunder i sommar!

Igår var det jättevarmt och då hade jag bestämt mig för att springa trail med hundarna. Så det gjorde vi fast det var varmt. De hittade en göl att svalka sig i ganska direkt och sen gick det nog bra för dem och jag sprang så långsamt att det knappt kändes att jag sprang. Vi irrade runt på lite småstigar och de fick springa lösa så jag tror egentligen inte det var så mycket värre för dem än vad det hade varit om jag hade gått. Men det här var ju faktiskt årsmålet, att jag en gång i veckan skulle springa trail med hundarna. Dvs springa en runda som jag i vanliga fall hade gått. Det var riktigt skönt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: