Skrivet av: toktassarna | 11 april 2019

vad gör vi?

Bloggpaus på en månad betyder inte att livet pausats. Det är tvärtom ganska stressigt det här med att bo på två ställen och dessutom inte längre ha Middagsfrids matkasse utan behöva både handla och bestämma mat hela tiden.

Hundarna har det bra, vi springer i skogen och de är gärna med ute på gården när vi pysslar med saker i Kättilstad, men nån hundträning är det inte direkt. Igår körde vi första agilitypasset på eviga evigheter, alltså, tre månader minst. Minka kunde sitt ord för höger. Dags att börja lära in vänster alltså! I lina när vi springer tycker jag de är rätt bra på sina riktningskommandon men de får nog en del hjälp av att de sitter fast i mig för när de sprang lösa i Tinnerö i måndags chansade de hejvilt på vilka vägar vi skulle ta.

Vi har bytt hundar för Biathlonen men jag befarar att hussen kommer bli avplockad om han inte startar efter mig för Minka kommer INTE springa framför annars. Det gör hon ju knappt med mig… Kaia kan däremot tvärnita och vägra gå alls med hussen ibland.

Vår vanligaste promenad är till Vallastaden och husses bil där. Vi gillar hussen, alla tre. Och aprilväder, det blir det varje år…

2019-04-10 06.21.59


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: