Skrivet av: toktassarna | 07 februari 2019

övervakningskamera

Är så glad att jag har en övervakningskamera där hemma, åtminstone när det ser ut såhär! Minka som en kanelbulle i fåtöljen, Kaia i bädden. De ligger nog rätt mycket i sängen med för ibland ser jag dem inte, men jag gillar att se dem lugna och trygga där hemma!

Skärmklipp

Igår tränade vi nosework med Magnus på kungsgården. Både i stallet och i verkstaden. Stallet är ju helt galet med störningsdofter men alla hundarna jobbar så himla fint, nästan som att de blir ännu bättre där inne. Kaia upptäckte kaninerna och ville valla lite på dem men kunde bryta och jobba vidare. Och Minka upptäckte en häst hon var tvungen att skälla på (hästarna är hundvana och vi har lov att vara där inne såklart), men hon såg den inte förrän hon hade jobbat klart. Finns det lagerblad eller eukalyptus att söka efter är det högsta prioritet, inte om det finns några andra djur.

I verkstaden som vi hade så svårt i förra veckan blev det två gömmor som de hittade förvånansvärt lätt (och nu finns stövlar med i deras sinnebild för gömmor för vi gömde i andra stöveln den här gången) så vi gjorde två gömmor till med byte av doft och DÅ blev det plötsligt mycket svårare! Så intressant. Som att de var inställda på den ena doften på den platsen? Vi har kört en del sök med två olika dofter men inte så många eftersom vår vanliga träningsgrupp innehåller hundar som bara är startade på eukalyptus och inte lagerblad än.


Responses

  1. Jag älskar min kamera också! Bästa! Men jag är sugen på att köpa en utomhuskamera också. Vill kunna se i hundgården vad som händer också. Men nu när det är kallt ligger båda inomhus mest ändå.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: