Skrivet av: toktassarna | 11 januari 2019

11 januari

Även idag ser det fint ut, fast jag blev lite nervös när jag såg hundarna skälla från jobbet ”på fel tid”. Men två minuter. Det är okej.

skärmklipp

Radion tappade dock täckningen efter en stund. Just ja, det var ju därför jag öht skaffade den där lilla radion. Men den tappar ju å andra sidan frekvensen. Och det verkar ju inte spela nån roll om hundarna har ljud på eller inte. Idag fick de ben istället för fylld kong, Kaia var inte alls nöjd när jag gick men åt upp det sista nu när vi kom från promenaden.

Nu har jag jobbat ”som vanligt” en vecka, dvs varit borta ca 6 timmar per dag. Sammanlagt under veckan kommer de väl upp i 20 minuter skall kanske? Fem minuter eller mindre om dagen. Det tycker då jag är rimligt. De kan ju skälla även om jag är hemma, när Middagsfrid ringer på dörren tex. Eller nån annan, men det händer inte så ofta!

Vi rände lite agility igårkväll efter att ha åkt och stuvat in en byrå i bilen. Man ska inte underskatta en Volvos lastkapacitet! Igår jobbade vi på runt och back och de var så duktiga så. Och vi lyckades filma lite snurrande så husse på andra sidan jorden ser att de inte glömt sitt trick!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: