Skrivet av: toktassarna | 08 januari 2019

8 januari

Idag fick jag upp Alfred på ny telefon och har övervakat via den, har sett lugnt ut, så gick jag och tränade på lunchen och efter det hoppade jag in på Team Viewer och kollade linjen och det ser fortfarande fint ut. De är inte helt tysta, men de skäller någon minut och tystnar, det tycker jag faktiskt är okej.

Tränade agility 21-21.30 igår. Hääär-kommandot för Minka och runda pinne bara för Kaia som jag fortfarande tycker hoppar lite konstigt, inte som vanligt lixom? Minka var suuuperduktig. Faktiskt riktigt duktig på att ligga still medan Kaia rundade sin pinne med.

skärmklipp

Att linjen ser så orolig ut är för att jag lackade ur på min lilla radio som inte kan hålla frekvensen en hel dag och slog igång p1 på webben istället. Så det är radion. Ett tag lyssnade de på ett program om R2D2. Roligt att se hundarna just då för öronen gick som paraboler 😀 Via Alfred kan jag lyssna på vad de lyssnar på nämligen.

Jag har tom hunnit tänka tanken ”kan jag vara utan hund” för att slippa oroa mig över att de låter. Men det här känns faktiskt helt okej. Och jag kan inte vara utan hund, så jag får lära mig leva med oron helt enkelt, och såklart alltid göra vad jag kan för att det ska vara lugnt här hemma.


Responses

  1. Utan hund? Hur menar du då? 😀 Nä, men hoppas att det funkar… förstår om du blir stressad! Du har inte funderat på en wifikamera? Jag har DLink så kan jag kolla på dem från jobbet i tfn. Men det sparar ju inte en ljudfil, det gör det ju inte. Men jag kan prata med dem lite!

  2. Nä, det går ju faktiskt inte att vara utan hund, hur jobbigt det än är ibland, det GÅR bara inte! Jag kan tänka mig att vovvarna tyckte det var spännande att lyssna på R2D2… 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: