Skrivet av: toktassarna | 04 januari 2019

jul och nyår 2018

Nu är jag hemkommen till Linköping igen efter en hundig jul på Åland. Unni har ju Daga numera, mamma och pappa har sina två shelties och så har ju Mia sin Tail som vi hämtade hem för evigt på annandagen. Mia har ju förvisso ett eget hus men de andra fem hundarna bodde tillsammans på Mariegatan. Men det kunde man knappt tro. Det var ju bara när det kom någon som de skällde. Daga och Kaia rök förvisso ihop en gång när det blev lite tokigt i trapphuset och de hamnade på fel sida om varandra gentemot vad de ville till, men det var ju över på nån sekund, mest stryk tog mitt lillfinger och det var knappt blodvite. Och det är inte spänt efteråt heller, Unni och jag sov båda i röda rummet för att minska antalet möten mellan hundarna, bättre att de är ihop hela tiden.

I julklapp gav jag en privatlektion i agility i den nya hundhallen på Åland, vi hade superkul i två timmar! Annars har vi tagit långa promenader på olika hala klippor och i stort sett haft det riktigt fint.

2018-12-28 12.30.222018-12-22 15.01.032018-12-23 12.19.44

Vi skulle ha åkt hem den andra januari men då kom stormen Alfrida och ställde till det ordentligt. Jag blev instormad och stannade en dag till. Förödelsen var stor, men vi klarade oss bra hos oss. Tog hundarna och åkte till stranden och lät dem rejsa runt utan risk för några träd som kunde välta över oss. Härligt och mäktigt, men jag vet att vi var tursamma som inte drabbades hårdare.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: