Skrivet av: toktassarna | 20 oktober 2018

kurs för VM-femman

Det var ju väldigt lägligt att klubben lyckades boka en kurs för Sandra Sjöberg som sedan kom femma på VM! Känns ju toppen att få gå för henne. Nu kör hon visserligen mer lättsvängda shelties själv men tyckte hon förstod Minken riktigt bra och hängde med på hur jag tänkte med vissa saker (tex aldrig välja två wraps efter varandra och att det behövs reverse spins ibland). Och vi fick med oss lite att träna på (mest kanske att inte ta tunnlar utan svänga istället även om det är jobbigt) och dessutom en massa pepp för Minken gjorde faktiskt jättejättebra saker och kan minsann massor, OCH jag börjar lära känna henne ordentligt (åtminstone  på träning) och vet vad som kan fungera på henne. Och vårt ”runt” har börjat bli stabilare, faktiskt!

Kul att träffa klubbkompisarna igen dessutom, känns som evigheter sedan vi tränade eller ens tävlade ihop. Men nu stundar vintern och inomhusträningen och då är det smutt att dela hallhyran med någon så kanske kommer man se lite mer av folk nu.

Kaia fick vara kvar i skogarna med husse och det var fint att få lite egentid med Minken, hon är ju en mycket beskedligare hund när inte storasyrran backar upp henne. Hon kunde vara tyst i buren medan hon väntade tex 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: