Skrivet av: toktassarna | 18 oktober 2018

VM och post-VM

Det finns så mycket att säga om VM på hemmaplan men jag har inte riktigt alla de orden. På Facebook blev det bara ett ”WOW och TACK”. Och det sammanfattar ju faktiskt alltihop. Det var SÅ välordnat. Det var så bra info, speakern hade koll och pratade tydligt och bra engelska (sen var det säkert massa fans som ändå inte förstod). Jag var ansvarig för ena banteamet och de var helt fantastiska, var alltid på sin plats, alltid snabba och alerta. Superteam helt enkelt. Tävlingarna var otroligt bra. Så många fina lopp, så många självständiga hundar som tar kommandon på håll i full fart. Tårar och glädjejubel. Ståpäls och att skrika rakt ut. Favoriter som föll och favoriter som höll. Helt otroligt.

Trevligt sällskap med, Sara Olby och jag delade rum på vandrarhemmet, ut och äta en kväll tillsammans med klubbkompisar. Vilja prata engelska på restaurangen för att jag pratat så mycket engelska på arenan.

Försvunnen Colombiansk hund som fortfarande är borta 😦 Agilityvärlden samlade på något dygn in 100 000 kronor för att ägarna ska kunna vara kvar i Sverige och fortsätta leta. Sån kärlek.

Mina hundar som var med sin husse och lärde sig nya trick tillochmed!

Sen kom post-VM med den segaste förkylningen ever. De senaste två veckorna har jag jobbat två dagar. Är fortfarande snuvig och trött. Hundarna nöjda med att ha mig hemma men tycker jag är tråkig som inte vill gå ut i den vackra hösten. Försöker forma en plan för gungträning med Minka, hon måste faktiskt lära sig bromsa själv! Men träna orkar jag inte än. Det får bli vinterpyssel.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: