Skrivet av: toktassarna | 28 september 2018

höstigt

Så blev det höst på riktigt. Först dömde jag i Växjö en helg med så fint väder att det var t-shirt och solglasögon. Sen åkte vi till Göteborg och dömde agility samtidigt som stormen Knud hälsade på. Men med hjälp av strumpor med sand i som vi hängde i hinderstöden och en bortplockad balans (rak sidovind kändes inte bra ens för largehundarna) gick det ändå över förväntan trots att militären på andra sidan kullen genomförde nån slags kulspruteövning under större delen av dagen. Nästan så att jag blev skotträdd själv lixom, hundarna fick ligga i bilen med allt stängt..

Jag hann även träffa Majken med familj en sväng, man får ju passa på när man är på den sidan av Sverige!

Annars är vi mest hos nya hussen, i hans hus, på hans gård. Hundarna går lösa och även om Kaia ibland tar en tur till hembygdsgården så fungerar det så himla bra. Han tar med dem på långpromenader när jag är den som är på jobbet, min gamla bilbur står i hans bil numera så de kan åka säkert när vi åker in till stan tidigt på morgonen för att han ska hinna till jobbet.

Och nu är det på allvar nedräkning mot VM! Om en vecka är vi i full gång nere i Kristianstad! Nu är det bubbelplastsinslagning på MIG som gäller i veckan, inga förkylningar tack! Det ska bli så SPÄNNANDE och KUL!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: