Skrivet av: toktassarna | 03 september 2018

sladdande på konstgräs i Kungsör

Förra helgen var jag och mitt trevliga resesällskap Helena till Kungsör och tävlade. De körde inomhus, vilket jag inte trodde skulle vara några problem alls, vi tränar ju för sjutton i en hall hela vintern. Men det var ju då det. Nu har vi kört på gräs ett halvår. Minka kunde inte svänga öht. Skitsvårt sa hon. Försökte runda staketet efter balansen åxå, hittade en liten lucka att ta sig ut genom. Herregud och hjälp. Funderade på att ställa in hela vintersäsongen med henne, för när jag tänker efter var hon ju rätt svårkörd tex i Ulricehamns hall när vi körde agilitytvåan. Ska gå kurs i Söderköpings hall i oktober, sen får jag fundera över hur jag ska göra med vintern.

I hopploppet lät jag mig tyvärr bli störd i starten vilket gjorde att jag startade Minken ännu tidigare än jag annars skulle ha gjort 😦 Jag måste jobba på våra starter, det gör inget att de är kaosiga men jag måste sluta släppa henne tre steg tidigare än jag ens tänkt. Hon kan ju faktiskt ligga, även om jag måste utmana henne hela tiden för att hon ska göra det. Jag är nöjd med slalom, allt annat var eh, kaos 😀

Kaia, hon hade askul och sladdade runt hejsan. I agilityklassen diskade vi oss för att hon råkade ta en slalomport när man inte skulle det, men hon var hör och häpna på alla kf. I hoppklassen nollade vi faktiskt även om hon halkade runt en del. Jag tror hon tycker det är roligt?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: