Skrivet av: toktassarna | 11 juni 2018

värmegalenskap

Det är bara varmt varmt varmt. Alla gräsmattor är redan sönderbrända och gula. Ingen motion orkar vi med. Och på det döma en hel helg i Stockholm. Lite av ett vansinne.

Jag tog med mig Emma med Charlie till Åkersberga i fredags och passade mammas hundar medan hon var på studentfirande, sov på Le Mat i Åkersberga som var väldigt hundvänligt (men låg nära tågrälsen). Åkte till Stockholmsavdelningen, mätte in några hundar, satt i bilen med hundarna och stickade på förmiddagen och sedan dömde jag från lunch till typ 19. Kom till mitt hotell, läste fem sidor och somnade före 22.

Upp söndag och fortsätta döma i värmen. Tävlade åxå. Kaias hopplopp var superfint men jag hade håret i ögonen vid slalom och fixar jag håret så fixar inte hon slalomingången. Synd. Minka fick köra både hopp och agility. Vi har gjort ett fåtal svängpass på balansen, men inte tillräckligt för att inte ta tunnel efter balansen utan vända 90 grader till ett hopp. Hon svängde såpass att hon inte tog ingången rakt fram utan den till höger… Sen tog hon jättemånga extra hinder i sin omloppsbana. Vad skulle jag förvänta mig efter två dygn i bilen? Hopploppet var betydligt bättre men ett hinder från fel håll. Hon höll iaf i värmen, Kaia var lite seg de första hindren och min hjärna var nog inte alls speciellt skärpt.

Det är jobbigt att vara domare i värme, det finns ingenstans man kan gömma sig. Borde skaffa en solskärm, keps blir så himla varmt ovanpå allt mitt hår. Men tunn skjorta räddar en iaf från bränningsdöden, och i shorts får jag iaf lite lite färg på benen efter två dagar i solen.

Jag hoppas verkligen det blir svalare nu för jag står nästan inte ut längre. Vet inte om man kan överdosera Resorb men jag tryckte nog i mig sådär 10 st i helgen.


Responses

  1. Verkar ha varit ett smart beslut att döma i Luleå i helgen. Perfekt väder och färre mygg än i Örebro…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: