Skrivet av: toktassarna | 31 maj 2018

SBK 100 år

Igår firades SBKs hundraårsjubileum och eftersom jag råkar sitta som ordförande på LBK i år var jag självklart med där. Jag satte upp tipspromenaden och blev uppäten av mygg och sedan byggde vi en liten agilitybana. Det var dock 100 grader varmt åxå dagen till ära så mina hundar fick skutta varsitt varv på låg höjd och sedan var det på med superhjältemantlarna igen och istället minglade vi och åt korv. De var oväntat bra på det faktiskt, skällde knappt på en enda hund. Det var väl värmen det med.

Efter tal (inspelat, inte jag som höll tal alltså) och tårta hade det svalnat såpass att Minka fick ett pass på balansen, nu får man väl säga att vi påbörjat svängarna på riktigt. Hon behöver ju kommando tidigt så nu får balansen ett nytt namn, svängsvängsväng. Hon träffar inte alltid targeten (men har hög %) men hon träffar hittills alltid kf ändå. Det går dock lite långsammare än när hon får bränna på rakt fram så vi får väl se vad som händer med ökad fart.

För övrigt har vi Sveriges vackraste klubb. Jag kanske är partisk, men jag har sett OTROLIGT många klubbar i Sverige under mina år som tävlande och domare. Och det är svårt att slå vårt lummiga eklandskap.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: