Skrivet av: toktassarna | 18 maj 2018

klubbmästare!

För en gångs skull kunde jag nästan bara tävla på ett KM, det händer typ aldrig 🙂 Men Lise-Lotte hade trasig hund så hon kunde döma och även om jag fick coacha lite dömning så klarade hon det superfint så jag kunde fokusera på mina två. Och det behövde jag efter ett dåligt besked i slutet av jobbdagen.

Minka var fullkomligt galen och bet mig i ryggen innan start. När jag står upp, ja. Höll på att halka tillbaka till gamla rädslan att släppa henne lös och blev kanske lite passiv genom loppet men vi nollade trots lite vida svängar. Kul!

Kaia gick så fint så fint men rev ett hinder i slutet, Disco hade nollat så jag retade Oskar med att jag gav dem ett kf-fel upp på oss till agilityloppet 😛

Minka missade slalomingången i agilityklassen, kan vara bra att träna på den, låååång böjd banan med tre hinder från starten och jag ville runda slalom. Sen smet hon in i en tunnel bakom ryggen på mig efter slalom. Verkar som att även det ska stå kvar på träningslistan alltså. Ok träff på balansen iaf.

Kaia startade efter Disco som tyvärr hade diskat sig. När Oskar halkade vid ett hinder och Disco fick en vägran kände jag att det kunde bli fight (vi låg nån sekund efter på hopploppet så jag skulle få blåköra) men sen fick de tyvärr en vägran till och sen en disk så då kunde jag ju sejfa runt Kaia, och hon går ju faktiskt att göra det med på en enklare bana om jag bara banvandrat rätt. Hon var tom på alla kontaktfält! Mästerskap är tydligen vår grej i år 😀 Så med fem fel totalt för rivningen vann vi årets KM!

DSC_0155

Vi avslutade kvällen med supermysig grillning på klubben. Bara lite knott 😀

Annonser

Responses

  1. Grattis 😀😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: