Skrivet av: toktassarna | 23 april 2018

Cykelkärra!

För att gå roligare promenader än Vallaskogen och för att ta mig till klubbarna gör jag ganska många bilresor som är under 5 km. Inga problem att cykla, men hur får man med sig hundarna?

Såhär!

2018-04-14 15.11.30

De hatar det och jag var opedagogisk nog att tycka att ”Jägarvallen, det blir lagom som första tur”. Runt kvarteret hade varit bättre… Men nu har jag fastsurrningsgrejer så de inte kan röra sig en tum och kanske lär de sig gilla det när de märker att vi kommer till roliga ställen (Minken börjar PIPA efter typ en kvart!). Med elcykeln är det inte superjobbigt, men visst, jag var rätt trött efter att ha cyklat till HU, tränat i 1,5 h och cyklat hem.

Målet är att inte ta bilen till VARJE grej iaf. Ibland behöver jag bilen ändå, för det är saker i den jag behöver eller för att jag måste stanna och handla på vägen hem (jag försöker iaf planera så jag gör många saker varje gång jag tar ut bilen).

Jag tycker jag kör alldeles tillräckligt på mina rätt långa resor på helgerna… Jag måste inte köra varje dag inne i stan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: