Skrivet av: toktassarna | 02 mars 2018

Kaia-fina fyller år!

Min själsfrände blir hela sju år, tänk att jag levt ihop med henne så länge. Vi har varit med om så mycket tillsammans och hon är den jag litar på mest i världen. Och hon litar på mig. Ibland är det som att vi kan läsa varandras tankar. Hunden som alltid har koll på mig även när hon ränner i skogen så jag inte ser henne. Men som jag alltid vet kommer tillbaka inom någon minut, hon är nästan alltid jämsides med mig på stigen. Som gör vad som helst som jag tycker är roligt, som hade kunnat bli precis vad som helst om jag hade bett henne.

Hon har agerat läshund åt barn och läromästare åt hussen, hon har tävlat rally, htm, viltspår, noseworkprov och såklart en himla massa agility. Hon har ett BPH som visar att hon faktiskt är en riktig superhund och ett utställningsresultat som säger att hon är vacker dessutom. I mina ögon är hon den vackraste hunden jag sett, särskilt utan päls 🙂

Hon är den som lägger sig tillrätta i knät och kan ligga där hur länge som helst. Hon är den som springer springer springer i skogen.

Min bästa vän. Så enkelt.

27605831_1527396117382286_1838835059_o

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: