Skrivet av: toktassarna | 04 februari 2018

en pinne i tvåan!

Äntligen fick jag åka till Kinnared 😛 Skulle ju ha varit där i december men kennelhostan ville ju annorlunda, men idag kom vi iväg i sällskap med Carina och Frank. Fin hall, härligt!

Banorna var lite åt det lättare hållet, skönt såhär mitt i vintern när man trots allt inte kan träna riktigt ordentligt. De två första loppen innehöll inte heller gungan. Minka kändes riktigt fin, men svängde åt fel håll på ett hinder. Jag sa back, jag undrar om hon själv lärt sig att det betyder höger? Det gör det inte för mig, det betyder sväng tight mot mig. Hon svängde dock åt andra hållet, fick runda hindret och tråckla sig upp på A-hindret. Det har man inte tid med när 18 andra hundar åxå nollar! Men jäääättefin träff på balansen som var näst sista hindret! Har dålig uppfattning om hur länge vår rundning tog, men vi var nästan fem sekunder efter vinnaren.

Andra loppet var en lika snabb bana och den här gången körde vi mer raka vägen. Förutom att jag höll på att glömma banan på ett ställe, eller, inte banan, mer om jag skulle göra ett byte eller inte, så har jag nog inget att förbättra faktiskt. Hon tog mitt ”häääär” jättebra och tappade ingen tid. En dryg sekund efter vinnaren men vi kom tvåa och tog vår andra pinne!

Till sista loppet kom trampolinen in, gissade att Minka inte skulle fixa att slå på bromsen efter att ha fått rusa i två lopp och nej, det gjorde hon inte… Hon försökte, men jag vet inte riktigt hur jag skulle ha kunnat hjälpa henne mer. Dessutom fortsatte hon rakt fram ett par hinder till efter gungan vilket man inte skulle så vi diskade oss ordentligt.

Tack för alla fina kommentarer om Minken, det uppskattar jag verkligen! Hon är min allra speciellaste lilla hund, men nu börjar det kännas BARA roligt att springa med henne, inte lika läskigt längre 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: