Skrivet av: toktassarna | 29 november 2017

Fortfarande i karantän

Vi är fortfarande i karantän hemma. Hundar har total vila, det är knappt att vi går promenader, mest går vi till parken där de får leta upp sin middag i en nerfallen trädkrona. Det är iofs bra, både nosaktivering och kliva, klättra, krypa, hoppa. De hostar inte längre, inte ens när de blir väldigt uppspelta. Epidemin börjar mattas av för nu är det länge sen jag hörde om nån ny hund i stan som hostade, men alla håller sig borta. Åtvidaberg hade väl en 50 strykningar i lördags… Skittråkigt att missa fyra lopp så nära hemma!

Jag försöker roa mig med andra saker. Äta middag på restaurang med vänner. Hjälpa min chef med deras nya valp (ett geni till sheltie, nio veckor och med massor av publik lärde han sig ändå blixtsnabbt att sätta nosen på en viss punkt på en låda när jag skulle klickerdemonstrera). Gått på hockey. Åkt på en spontanresa till Göteborg för att hälsa på brorsan (Ida W, min enda hundvän utan hund, kunde ha hundarna). Tredje tillfället på min foundationkurs.

Snart kan vi nog komma igång med promenader och så, fast tråkigt nog ensamma, det är nog ingen som vågar träffa nån än på ett tag.

2017-11-23 15.35.10

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: