Skrivet av: toktassarna | 18 maj 2017

första chansen och minnen

Idag var det första chansen till SM-pinne på nya året på hemmaklubben, en liten lagom kvällstävling sådär. Kaia var fin i första loppet men seeeg, sommarvärmen slog plötsligt till idag. Kändes inte som att hon sprang alls de första hindren. Några fina delar ändå, tex kontaktfälten, vi diskade oss dock när hon ville gå runt ett hinder där jag borde ha hållit i mer, men då hade vi redan massor av fel av en rivning och fel i slalom.

Till hopploppet hade bästa hundvakterna Vide och Lova med familj kommit för att titta och då slet vi oss till en nolla och tredjeplats minsann! Sen att det var på håret med en vägran och att vi bara var åtta starter eller nåt behöver vi ju inte säga… Jag måste köra träningsagility om vi ska ha minsta chans mot BC, kelpie och aussiesarna. Kan inte överstyra henne och hålla i för mycket utan måste offensivhandla rakt igenom. Sen måste hon vänja sig ännu mer vid att hoppa 50, kommer nog träna på det jämt iaf i år. Nu har hon rivit ett par gånger redan på tävling i år.

Mitt i tävlingen fick jag ett meddelande från gamla gamla husse, tydligen är det fem år sedan idag som vi tog bort Lovis ❤ Vi hade just pratat lite om henne, Vide och jag, och konstaterade att hon var en grym agilityhund (men räddare för barn än vad Minka är).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: