Skrivet av: toktassarna | 29 augusti 2014

rumsren Mink?

Alltså, Minka har varit rumsren de senaste två månaderna, har väl hänt en eller två olyckor inne som varit lätta att förklara, vi missade kvällsrastningen en gång och en gång var hon dålig i magen. De senaste dagarna har hon dock kissat inne två gånger och igår när jag kom hem luktade det rätt vidrigt o då hade hon bajsat inne. Mina tidigare hundar har alla fått bakslag i rumsrenheten innan löp, och visst, hon är sju månader, det skulle ju kunna vara på gång. Men hon är ju fortfarande så liten? Hon tänker väl inte sluta växa nu? Hon är söt som sjutton men rätt oproportionerlig, lång i kroppen och fortfarande högre bak än fram, hon är nog inte mer än max 38 cm (36 senast jag mätte). 

Hon ser ut som… tja, en mink….

mink2

(bildgooglad)


Svar

  1. Har funderat på om jag törs ta av pappen från mina trägolv än, men inte vågat fast Roija skött sig bra länge… Det brukar ju alltid komma något bakslag.

    Risken är ju ganska stor att man får vad man döper hundarna till 😉 Herr Amatör Casanova har liksom levt upp till sitt namn och Yra med… Men förhoppningsvis blir hon en jättestor fin mink 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: