Skrivet av: toktassarna | 29 augusti 2014

fick vad jag ville på inoffen

I onsdags åkte jag med Annika Mojanis till Stockholm Södra för att hon skulle examineras som domare. Egentligen var jag tänkt som examinator men efter som Marianne ändå skulle vara på klubben och inte kan tävla själv kunde jag ställa upp som ekipage så att det skulle bli tillräckligt med starter. Mitt mål var att belöna kontaktfält och sätta en nolla i hoppklassen och det blev faktiskt som jag tänkt mig. Med balansen som hinder två tog jag kamppåsen med godis i, lät henne dra lite i den efter balansen och fortsatte sen banan, belönade även A-hindret (med tunnel under, duktig fågel som tryckte ändå) och sen sprang vi ut medan hon hängde i påsen.

Hopploppet var en ganska springig bana så jag lade godispåsen i mål och speedade på så mycket jag kunde, tror inte jag tappade tid direkt nånstans och vi kom trea på det loppet efter en supersnabb tollare och en duktig sheltie. Skönt att sätta en nolla.

Minken var med men fick mest vara i bilen, konstigt nog är hon ganska tyst där 🙂 Jag satt i bilen och läste mellan loppen och hundarna låg i bakluckan, morrade bara lite när det kom andra hundar nära förbi.


Svar

  1. Trist att jag missade er (vår klubb), hade varit kul att se Kaia. 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: