Skrivet av: toktassarna | 26 juni 2014

mera agility!

Häromdagen åkte vi till Catharinas Agilitycenter för att springa inoff, Leo skulle ta hoppklassen o jag agilityklassen eftersom jag behöver sätta kf på tävling. Hoppbanan var dock skitsvår o Leo ville ha revansch på den mycket trevligare agilitybanan så han fick köra den med så körde jag utom tävlan. Vi diskade oss dock i alla loppen båda två, men hon tog faktiskt kf. Fast inte uppfarten på balansen, hon kom från en inkallningsstart genom hopp och däck och hade sån jäkla fart… Men ner var det viktiga!

Igår åkte vi till klubben o byggde raskt upp en av mina hoppettor och Leo fick ösa på med Kaia. Himmel vad snabbt hon kan springa! Och vad snabbt HAN kan springa! De verkade ha roligt. Jag o Minka försökte åxå ha roligt men alltså, INGET slår att husse o Kaia kör agility! Hon rymde från mig flera gånger trots att vi var på planen bredvid med en massa buskar mellan så hon inte såg. Visst lekte hon o visst följde hon för att få godis, men hörde hon Leo på banan var hon lixom bara tvungen att springa dit. Med kopplet hängande efter… Där har vi lite att jobba på om man säger så. Snabb som attan är hon. Hemma börjar hon bli hyfsad på att ligga på soffan eller sängen medan Kaia tränar lugna saker på golvet. Tack gode gud är hon iaf tyst…

Redan när vi började bygga regnade det några droppar och när vi var klara vräkte det ner. Så nu är Leo döpt äkta agilitynörd, för äkta agilitynördar tränar även i spöregn!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: