Skrivet av: toktassarna | 19 juni 2014

dela på pippin

Nu fungerar det faktiskt bättre att dela på pippin, hon börjar tända till på agility med Leo. Igår tränade vi SM-bana (hopplag large) och hon sprang som en dåre både med mig och Leo. Lite jobbigt att vara enda mediumhunden bara, lite för lite vila mellan varven 😀 En gång blev hon lite villrådig, Leo kopplade loss henne mitt på plan och gick åt ena hållet, jag gick med Minka åt andra hållet. Kaia blev sittande mitt på banan, tittande efter oss båda o visste inte vem hon skulle följa, men stack till Leo så fort han ropade på henne. Duktig tjej. Se vad lite kycklinghjärta kan göra.

Vi tränade i måndags med, nån rätt flytig Semkat-bana. Det blir lätt disk med hunden, men hon är skojig att träna med iaf. Och hon orkar.

Minka har vi lite sakta börjat träna att kunna titta på när Kaia tränar, just nu går det inte så bra o man måste nästan ta henne därifrån för att det ska vara uthärdligt att hålla henne. Hon är STARK. Vet inte vad hon väger riktigt men runt 8 kg kanske och hon vet att använda dem! Huggtänderna har ramlat ut i nedre käken åtminstone så snart är hon åtminstone inte lika vass i framänden som hon är just nu. Tugga tugga tugga, på ALLT, helst händer…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: