Skrivet av: toktassarna | 12 juni 2014

sån där bra sommarträning

Två timmar på klubben, en klurig Seppobanan (ag 2, starten var en supersvår trea…) och ett gäng vänner och hundar, en riktigt bra kväll. Kaia kunde köra med både Leo och mig, han lånade lite torkad lunga eller vad det nu var av Assie o jag körde med kampleksak, hon jobbade bra med oss båda o gjorde konstigt nog superbra kontakfält… Vi verkar ha ramlat i den där gropen när det går bra på träning (jag hade inte ens belöning på mig, den låg i mål..) men där hon konstant hoppar på tävling. Why oh why och vad ska jag göra åt det?

Andra varvet nollade vi faktiskt, utom att hon satte upp en tass igen på A-hindret när jag stod stilla lite för länge och berömde henne för att hon tog kf så fint, hon klev av och upp igen.

Leo hade lite svårt att sätta starten, man var tvungen att byta över typ alla hinder fram till nr 5, men resten gick jättefint och delar av starten fungerade bra. Han fick testa köra Pesto åxå som inte riktigt ville lämna mamma men kunde tänka sig att springa lite agility iaf.

Minka minglade, hoppade av balansen en gång, jagade och blev jagad av de andra hundarna och uppförde sig riktigt bra. Utom när Kaia körde, jiiiises vad galen hon var! Hur ska vi lyckas ta tag i det innan det helt går över styr?? Lära sig ligga på filt är nog första steget… Vi avslutade med lite banglek på gungan och hon gjorde det jättefint trots att hon rejsat runt i nästan två timmar o borde varit jättetrött. Vi är på typ 2 cm, men hon väljer fint att trycka ner gungan för att få godiset.

Det var inte ens myggigt och nu sitter jag och äter jordgubbar, en typ perfekt kväll alltså!


Svar

  1. Låter som en härlig kväll! Sommaren är bästa tiden! Pesto är skoj att köra. 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: