Skrivet av: toktassarna | 26 maj 2014

äntligen dispens!

Äntligen har jag fått klart med dispenserna! Eller, blanketten till SKK fick åka till retur dit då jag glömt en gren som jag potentiellt nån gång skulle kunna tänkas tävla i, men eftersom jag sett stämpeln och underskriften på mina huvudgrenar så VET jag ju att jag har dispensen, jag ska bara få pappret i retur. Och från Jordbruksverket kom det brev idag med undantag från dopingreglementet för de mediciner Kaia äter. Vi har ju dessutom dragit ner dosen kortison redan nu och det känns bra, målet är ju att hon ska klara sig utan det och att immunterapin själv ska göra jobbet.

Igår tränade jag med Disa och Ida, en hopptrea och det gick hyfsat, hon var mycket bättre än i lördags iaf. Kanske är det som Linnea sa att det ligger massor av godis på planen och hon får anstränga sig jättemycket för att inte stanna och leta? Det är ju en störning jag inte kan se… Kanske behöver hon helt enkelt andra hundar att tagga på?

Insåg att det nog var typ ett halvår sen sist hon såg platten, hon sprang förbi den även igår (vi ställde den som sista hinder) men när jag noga SA platten så tog hon den. Känns konstigt att ens treåriga klass III-hund springer förbi den helt plötsligt, men jag tror vi kom genom det. Slalom verkar hon åxå tappat lite kunskaper om, men det är nog bara att belöna upp, igår missade hon en ingång en gång (kl 3) men höll i slalom iaf trots att jag stack för att blindbyta efter.


Svar

  1. Hej! Kämpar just nu med att få igenom dispens för min hund. SKK gav ok fort men Jordbruksverket däremot, hjälp så rörigt! Vad och vart skickade du in dit?

  2. Jag har hört att det blivit besvärligt, jag minns inte vart jag skickade men det gick fort då iallafall.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: