Skrivet av: toktassarna | 16 maj 2014

det har släppt (såklart)!

Nu tycker jag det har släppt med Minkas klickerförståelse! Jag har kört väldigt korta pass kanske två gånger i veckan men inte känt att hon hängt med så jag har låtit det vila, nu senaste veckan har husse börjat testa sig fram och nu tycker jag att det har släppt rätt bra. Hon verkar medveten om att hon gör något, vad hon gör och hon gör om det. För torrfoder. Och hon leker med kampleksaken under passet.

Hon klarade åxå att göra nosduttar i handen på ett nytt ställe som var så svårt som på klubben. Duktig flicka!

Kaia o jag körde en liten hoppkombination och kände oss jätterostiga. Dessutom verkar vår plan vara helt besudlad med godis och då är det svårt att springa fort säger Kaia. Åtminstone om jag bara slängt ut en tråkig kampgrej i slutet av banan. Med godis i handen gick det mycket bättre.

Som avslutning fick hon köra en liten bana med Alvin som ska tävla Tressie i morgon och ville träna mer än vad Tressie orkade. Med blodpudding i handen på ungen gick det hur fint som helst 🙂

Innan träningen var vi till Norsholm för att ta första sprutan med allergivaccinet. Nästa gång ska jag spruta själv. Nu håller jag tummarna för att dispensen kommer snart, journalkopian är iaf inskickad.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: