Skrivet av: toktassarna | 08 maj 2014

valpträff igen

Igår packade vi in oss i bilen och åkte ut på slätten för att leta oss fram till Anna, jag fattar inte att jag inte lär mig hitta dit, är osäker varenda gång och igår lyckades vi köra för långt… Vi åkte iaf dit för att träffa hennes lilla Roija, som är ett par veckor yngre än Minka. De var ungefär lika stora, Minka var kanske något större och hade såklart mer kroppskontroll, men de kunde leka fint tillsammans efter den inledande blygseln. Roija är labrador och lekte såklart på labbars vis mycket med tassarna och brottning vilket Minka inte är jättevan vid, men kunde anpassa sig till. Man märkte dock att hon helst ville springa, men pga regnet var vi ju inne och inne var det svårt att springa…

Annars går valplivet sin gilla gång, vi kramas och pussas och bits ganska mycket, jag tränar inget specifikt alls men hussen har börjat med några små projekt. Hon äter bra, hon sover okej och hon har gjort massor av små små hål i Kaia… Jag längtar tills hon blivit hyfsat rumsren.

Och snart kanske hon fastnar på bild igen, min telefon badade häromveckan men verkar faktiskt ha överlevt så nu kan jag börja använda den igen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: