Skrivet av: toktassarna | 17 april 2014

nattligt odjur!

Jag känner mig som en utsjasad småbarnsförälder just nu. Med skillnaden att jag vet att mitt tillstånd nog kommer gå över på en månad eller max två… Minka är FÖRSKRÄCKLIG framåt morgonkvisten. Sådär vid halv sex tycker hon att man ska leka. Och hon bits HÅRT. Jag går såklart inte med på att leka den tiden utan drar noga in händer och fötter under täcket. Problemet är att Kaia tycker det är ganska okej att leka vid den tiden på morgonen. Hon lägger sig dock snällt om jag ber henne (och sen tittar hon lidande på mig medan Minka attackerar hennes ben, drar i öronen och hugger i svansen). 

Lösningen att släppa ner Minka på golvet fungerar tyvärr ännu sämre för där är Signe. Och hon uppskattar INTE lek den tiden på morgonen och morrar och skäller därmed.

Rumsrenheten är åxå bedrövlig nattetid, men så länge man kommer ihåg att ta upp den stora bädden o lägga den i soffan så gör det mig egentligen inte nåt att behöva torka lite när man stiger upp. Det kommer ju åxå att gå över.

Det är tur för henne att hon är så otroooooligt söt! För pestigare valp har jag då aldrig varit med om 🙂


Svar

  1. Hmm, får se hur mitt lilla knytt blir… Hur dags ger du henne kvällsmat med. Min uppfödare rekommenderade att inte ge mat efter kl 18 med tanke på att få henne rumsren fortare.

  2. Här sover vi till framåt 8-tiden en bra morgon 😉 Sen kan damen även tänka sig att somna om efter en stunds lek men då är det ju ändå två andra typer som kräver att jag ska gå upp 😉

  3. Mm, står 18 på matlistan men blir nog oftare framåt 19 för att fungera med de andra hundarnas tider. Leo har ju lite andra tider än mig och hon rastas oftast efter midnatt och jag stiger upp före sju.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: