Skrivet av: toktassarna | 06 april 2014

lycka är en jämnårig kompis!

Med tanke på hur många hundvänner jag har är det ju inte helt osannolikt  att någon annan hämtar valp i samma veva som man själv. Kaia är tex bara en dag äldre än Linneas Norrie. Och Minka är 5 dagar äldre än Malins Ming. Minka kommer såklart att bli ganska mycket större än Parson Russeln Ming, men än så länge skiljer det inte så himla mycket, även om Ming ser väldigt mycket smidigare ut utan den fluffiga pälsen.

De lekte fint, sen hann de bli rejält sura på varandra en sväng och sen lekte de fint igen, utforskade Malins stora gård och skuttade fram till oss då och då för att kolla av. Tror Minka tycker att hon har haft en bra valpdag 😀

Hon blir dock allt pestigare på de stora hundarna. De kan knappt kissa när man är ute för att hon hänger dem i öron eller ännu värre i kopplet… Så vi försöker gå en del promenader när hon inte får följa med, dels går jag morgonpromenad med de stora utan Minka efter att jag först rastat henne och sen gett alla frukost, dels försöker vi gå en promenad under dagen med dem skilda. Just nu ligger Minka och sover bredvid mig i soffan medan Leo är ute med de andra. Det är lite pyssel men det är ju över om några veckor.

Ming & Minka 140406

MingMinka 140506


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: