Skrivet av: toktassarna | 24 mars 2014

gamla Signe

Signe mår fint. Finfint faktiskt. Känns pigg, fräsch, rörlig. Inte alls stelare om man gått långt, så länge man inte speedat på för mycket. Skuttar och är glad på promenader. Går mest i flexi för att inte tappas bort, men får nog gå lös en del med. Leker ett par meter då och då med Kaia. Men visst är hon gammal. Och vi tänker nu som så att det viktiga nu är inte att förlänga livet så mycket som möjligt, utan att förgylla det som är kvar så mycket som möjligt. Hon äter inte längre dietfoder utan vanligt torrfoder, nu med smakbitar av Kaias Vom och Hundemat. Kanske får hon gå över på det hon med när torrfodret är slut. Hon blir erbjuden samma ben som Kaia men kan inte riktigt äta dem, kanske kycklingvingar skulle kunna fungera även om hon saknar en massa tänder? Får testa.

Hon är med på nästan alla promenader men vill hon stanna hemma får hon det. Hon har täcke på sig väldigt mycket, ibland även inomhus. Hon slipper följa med på jobbigare saker, men har faktiskt varit med och sprungit backintervaller, hon fattade ju rätt fort att jag bara sprang fram o tillbaka så hon stannade lugnt kvar på sin fläck och nosade.

Och hon får stanna och nosa nästan så mycket hon vill. Åtminstone så länge flexit räcker. Promenaderna är ju ändå delvis för hennes skull, inte bara för min skull 🙂

Hon får sova i sängen ibland, jag lyfter upp henne när jag går hemifrån på morgonen så får hon gosa med hussen som inte har nåt emot att ha en sten i sängen.

Hon fastnar däremot inte särskilt ofta på bild. Det måste vi nog ändra på. Men inne ligger hon mest i sin bädd, gör inte så mycket väsen av sig helt enkelt. Får tänka på det. Hon är iaf väldigt söt just nu tycker jag, kortklippt men inte snaggad, kort nos och korta ögonbryn. Pigga öron.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: