Skrivet av: toktassarna | 26 februari 2014

ny dragsele

Envis som jag är tror jag hela tiden att en ny dragsele ska göra så att Kaia gillar att springa med mig (och helst dra…). Jag har ju listat ut att hon inte gillar saker som ligger över ryggen och när jag var in på den tjeckiska  sidan som gjort mitt favoritkoppel hittade jag en variant av dragsele som faktiskt inte har en massa remmar över ryggen. Efter konsultation av min duktiga dragkompis Marlene på Yabasta bestämde jag mig för att beställa en sån sele när jag ändå skulle skicka efter ett koppel. Och när jag ändå gjorde en specialbeställning (bussiga Doggson hjälpte mig att importera) så tog jag två, jag är ju en riktig hamster och nån gång ska ju Kaia få ett syskon, planen är en syster i ungefär samma storlek så jag chansade på att köpa två av samma. Kaia har maxmåtten på minsta storleken.

dragsele

 

På bilden har Kaia rätt mycket päls, den är TJOCK! Klippt i början av november har jag för mig, det här är slutet på januari. Under magen syns det hur tjock pälsen är där selen trycker in pälsen. Jag har klippt huvud, svans och tassar en gång i vintras, annars fick den växa. Tycker den har fungerat kanonbra med den här svenska vintern, snön fastnade inte i klumpar i pälsen, hon blev inte blöt in till huden och hon frös nog inte en enda gång, hon rör sig så mycket på promenaderna.

 

Om selen fungerar? Tja, hon ser iaf inte ut som en tax när man klär på den. Fast hon tycker nog fortfarande att man ska springa fot med matte när hon springer…


Svar

  1. Åsa, visst har du ett smart halsband också som är bra att ha på tävling? Var har du köpt det någonstans?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: