Skrivet av: toktassarna | 16 februari 2014

nöjd Kaia

Agility två dagar i rad, Kaia är riktigt nöjd nu 🙂 Idag var det inoff i Valla eftersom Sara skulle examineras som tl (och med det här smorda maskineriet är ju det en enkel grej att vara tl) och jag anmälde både hopp och agility, med planen att belöna kf.

Traskade hemifrån i lugn och ro och när jag kom fram återstod det två minuter av banvandringen, fick gå medan domaren mätte banan men med en klurig bana fick jag koncentrera mig på det svåraste och lämna resten åt snabba beslut. Blev slitsamt och hon trillade ur slalom faktiskt, men vi kom faktiskt runt och det var bara en hund till som gjorde det så vi kom tvåa på våra fem fel, vinnaren hade 2,5 tidsfel eller nåt sånt. Vi vann en påse Frolic som jag använde till nästa lopp. Om jag har godis i handen gör Kaia jättefina kontaktfält så jag belönade både på balans och gunga. Vi hade ändå diskat oss då hon missuppfattade en jaakko på en tunnel för ett bakombyte, vände ut åt fel håll (men jäkligt tajt) och tog tunneln tillbaka igen. Resterande delar av loppet var iaf jättefina så jag är nöjd med dagen ändå.

På förmiddagen gick vi en långis i Tinnerö med Ayax, Meija och Tigi. Kaia tyckte det var lajbans med springkompisar och skenade omkring hela promenaden utan att jaga. Skönt. Signe fick stanna hemma i värmen med husse både när vi var på promenad och när vi var i ridhuset. Skönt att kunna lämna henne med gott samvete, hon är inte ensam hemma. Hon mår bra, men känns lite trött, hon som alltid ligger i bäddar har börjat lägga sig på golvet, sådär platt på sidan. Kaia ligger ofta så men Signe brukar inte göra det. Undrar om det betyder något?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: