Skrivet av: toktassarna | 10 november 2013

man försöker vara snäll…

Igår när mamma o jag satt i köket och sydde hela dagen tänkte jag att jag skulle vara lite snäll mot hundarna som hade tråkigt så de fick varsitt märgben. Som vanligt resulterade det i att Kaia senare spydde upp sin mat. Det är som att hon inte tål så mycket fett som det är i märgben, hon spyr alltid om hon fått ben. Ändå är de rätt små, de jag har i frysen nu. Stackars Kaia. Signe tål dem bättre men blir rätt hård i magen när hon fått märgben.

Annars tränar vi mest htm. Det går fint faktiskt, fast det är ju som mamma så fint påpekade, jag får inte mata i henne godis under hela programmet 😉 Men träningen blir ju lätt så eftersom hon får sin middag under träningspasset. Idag filade vi på sidåtgåendet och det går faktiskt bättre än väntat. Tusen tack Linnea för att du lärt Kaia grunderna till det här! Det är ju kul att träna! Mindre än två veckor till tävling nu…

 


Svar

  1. Va kul att det går så bra:) Det skulle va väldigt kul att få se film på träningen och se hur det ser ut det som ni ska tävla med! Jag är helt oinsatt om hur ett program kan se ut i starten av karriären!

  2. Hm, ska se om jag kan få filmat i trapphuset 🙂

  3. Ska bli roligt att höra om/titta på debuten senare! Ni är ju så duktiga på allt ni gör!
    Inez är lite känslig mot märgben, ofta får de bara äta lite i taget, hon får ofta tugga en timme eller två och kanske dag tre får det ligga kvar hela tiden.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: