Skrivet av: toktassarna | 29 oktober 2013

lillasyster?

Att behålla hemligheter är inget för mig, jag kan helt enkelt inte låta bli att prata om roliga saker som kanske händer, jag menar, det värsta som kan hända är väl att man är glad i onödan? Och att vara glad har ju ingen dött av. Att jag lyckades hålla både viltspåret och BPHt rätt hemligt innan har mest att göra med att det var kort varsel och jag hade mycket att göra innan. Men att jag ska tävla HtM tex, det har ju ”alla” vetat sen dagen jag anmälde mig. Och nu har jag en sak till som jag bara inte kan hålla tyst om 🙂

Att min hundflock kommer att förändras är ju rätt givet, det skiljer tio år mellan mina hundar, Signe är snart 13 och även om hon faktiskt är pigg nu så är hon gammal. Hon kommer inte att leva för evigt. Att ha bara en hund är inte riktigt nåt alternativ för mig, jag tycker att mina hundar har mått bra av att vara flera i sin flock och dessutom vill jag ha två hundar att träna med, tror jag… Däremot skulle jag egentligen vilja ha lite mer än tre år mellan hundarna, men nu blev det som det blev när Lovis försvann ur vår flock.

Alltså. Jag har hittat en kull som jag är himla sugen på. Och ja, det blir isf en till schappe. En internetbekant som parar en tik hon själv gillar för att få en drömhund, en kull som isf borde passa mig lika bra som henne. Men det finns ju såklart en massa saker som kan göra att det inte blir något, tiken har inte ens löpt än! Och sen ska det födas tillräckligt med tikar (för hane blir det aldrig) och det ska bli en som jag faller för, och det ska gå att lösa med livet. Men om om om så kanske kanske kanske det flyttar in en liten ny flockmedlem till våren!

 


Svar

  1. Å, vad kul att få börja planera ett roligt tillskott så tidigt!!
    Jag är likadan å älskar att planera och glädjas lääänge!
    Stort lycka till med allt!

  2. Spännande 🙂 Man blir ju självklart nyfiken på vilken kombination det är!

  3. Åh va roligt med en lillasyster:) Håller med dig om att det är så mycket roligare att få ta ut glädjen i förskott och dela den med flera:)

  4. Åh vad roligt! En liten trasselsudd! Håller alla tummar för att det ska ta sig och bli en liten tik som får lyckan att flytta hem till dig!

  5. Vad roligt! Håller tummarna för att allt passar in!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: