Skrivet av: toktassarna | 11 augusti 2013

filmer från Södertälje och Köping

Idag har vi tävlat i Köping och trots ambitiös satsning gick det väl sådär. I hopploppet var jag efter den svarta tunneln i början fel fram till efter muren, dvs typ hela loppet. Kaia var dock rätt och vi nollade, men tiden blev ju sådär… Vi hade inte planerat långa vägen innan slalom o jag hade inte heller tänkt framförbyta henne runt mig efter muren. Men jag hamnade fel och kom inte ikapp mig själv. Fjärdeplats blev det. Roliga banor och många nollor.

I agilityloppet var hon väldigt nosig precis innan start och doppade nosen även innan slalom vilket ledde till fel port. Sen sprang hon på bra men alltså, kontaktfältshindrena är verkligen under all kritik… Vinterprojekt! Vi ska inte starta agilityklass mer den här säsongen iaf!

Mesta behållningen (förutom vinst till både Norrie och Nanny) var att jag träffade på en dam med ett par spanjorer. Jag är väldigt sugen… Fick visitkort till hennes uppfödare, kanske nåt för Kaias uppfödare att skicka med mig på tävlingar? 😀 Nåja, hur som helst så är det typ två år tills jag ska fundera på nästa hund, men spansk vattenhund står just nu högt på listan, tillsammans med en schappe till och kanske mellanpudel…

Pinnloppet från Södertälje igår.

Dagens nolla i Köping

Nosig start i agilityloppet och dåligt kf på balansen…

Gårdagens disk i agilityklass


Svar

  1. ”typ halvstorebror” 😉 Okej 🙂

    Wow, vad snabb hon har blivit! 🙂 Jättensygga lopp! Tycker det är så häftigt när hunden har en så självständig slalom! Grymt!

  2. tack!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: