Skrivet av: toktassarna | 18 juni 2013

SM 2013

Nu sitter jag här igen och har ingen lust att skriva om en så viktig händelse som SM. Bloggtorka! Jag åkte iaf ner till Falkenberg sent på fredagkvällen tillsammans med en tjej som sökt skjuts på en facebooksida. Perfekt att kunna dela på bensinen och dessutom få sällskap i bilen när jag nu valde att åka ner så himla sent. Framme mitt i natten… Kaia o jag sov i bilen, det är rätt mysigt och jag tror det är bra för vår relation att åka iväg utan Signe ibland.

SM var spännande och bra arrangerat, jag hade trevligt om än lite ensamt, men det var mycket av eget val. Finalerna var bra och som vanligt var det väldigt värdiga vinnare, även om nån favorit inte höll och nån hade otur med så tråkiga fel som uppfarter.. Lydnaden såg jag inte öht.

Igår firade vi Fridas guld på Storan med en stor del av agilitygänget. Ja, det var iofs planerat sedan tidigare, men vi fick ju en extra anledning att fira 🙂 Frida tävlar för en Gotlandsklubb men bor och tränar i Linköping.

Nu är det bara några dagar kvar till semestern, på torsdag åker jag mot Dalarna där vi ska tävla och sedan stannar jag där ett tag. Igår gick vi både milen och en ganska lång kvällspromenad i sommarnatten och slog vårt stegrekord för våren. Idag åker vi till Norsholm och hänger med Agnvallsflocken. Sen är det det där med att packa, jag måste leta fram Kaias flytväst eftersom planen är att hon ska följa med och segla. Och tältet, sovsäckar, kläder för alla möjliga tillfällen, hundmat (hur packar man det för en månad??) och allt annat som jag måste ha med mig. Får inte glömma passen och avmaskningstabletter heller.

Sommar, det är fina saker det!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: