Skrivet av: toktassarna | 11 maj 2013

åter till det normala

Vi är åter till det normala, i söndags hämtade jag hem båda hundarna från sina respektive hundvakter (det hade gått så bra så bra, tack så mycket!) efter två veckor (där jag först varit på konferens och sedan på semester i USA) och i veckan har allt varit som vanligt igen. Agilityträning, kursstarter och promenader. Och igår första tävlingen för säsongen. Jo, jag vet, vi tävlade i Vetlanda, men det räknas knappt eftersom jag dömde samtidigt, när man gör det går dömandet i första hand.

Tävlingen igår var i Märsta och vi fick stiga upp rätt tidigt för mina lopp. Inga resultat, i första klassen hoppade hon gungan för tidigt och rev dessutom i ett bakombyte. I hoppklassen diskade vi oss, men hon hade dessutom gått ur slalom sista två pinnarna, hon har lite svårt för att jag ligger bakom och dessutom låg platten ganska nära utgången. Vi behöver träna…

Vi var klara före 10 men eftersom vi samåkte fick vi vara på tävlingsplatsen ända till kl 18. Tur att det var vackert väder. Vi tittade på freestyle, HtM och agility om vartannat och njöt av att vara bland vänner igen. Sen sov vi gott när vi kom hem, jag har fortfarande problem med jetlag men jag hoppas att gårdagen styrde upp det lite då jag tvingades stiga upp tidigt och sedan kunde somna ganska bra på kvällen.

Redan i morgon är det dags för tävling igen, i Jönköping tillsammans med Assie och Kaos! Ska bli trevligt. Vi får se hur det går med gungan då, vi kanske hinner träna liiite idag?


Responses

  1. Vi syns imorgon! 🙂

  2. Ska bli kul att träffas i morgon 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: