Skrivet av: toktassarna | 10 april 2013

we are back!

Jo, nu är vi banne mig tillbaka över ytan igen. Vi har tränat agility flera gånger (på olika gräsmattor med konhinder iofs) och vi går vettiga promenader så gott som varje dag. Stegräknare is the shit just nu. Tack vare den får hundarna ca 7 km om dagen iaf. Plus agilityträningen. Plus att jag tränar själv ca 3 gånger i veckan. Och försöker få igång löpträningen lite åxå.

Dessutom har vi anmält till en massa tävlingar. Först och främst Njudung, fast hur mycket tävlat det blir vet jag inte eftersom jag ska döma och det kommer i första hand. Sen ska Kaia tävla i Tranås men då sitter jag på planet till New York så hon ska tävla med Barbro då. Sen är det Kristiflygare och jag har klämdag och drar iväg till Märsta tillsammans med Anna och Linnea som ska tävla htm och Freestyle. Hoppas på en solig och fin dag så man kan njuta av alla sporter som går samtidigt under dagen där! Jag ska såklart tävla agility, inget annat 😀 Därefter är det Åland, men där ska jag bara döma. Linnea hänger på med Norrie! Och helgen efter det är det vår egen tävling i stan där jag hoppas få springa nåt lopp och dagen efter Söderköping där jag bara ska tävla. Det är faktiskt ganska skönt att bara ha plånboken att diskutera tävlingar med…

Eller vänta, allra först är det faktiskt Askersund på lördag! En inoffare till stöd för de som ska åka till Spanien och tävla på WAO i år. Ska bli jättekul, vi åker hela träningsgänget! Tunnelcup blir det åxå! Signe ska få springa, fast jag vet inte riktigt hur många tunnlar hon orkar med, kanske blir en lite avkortad bana för gammeltanten!

Kaia är pigg och lekfull, leker gärna med Kaos leksaker när vi tränar, stjäl dem nästan ur munnen på honom, små bollar och sånt… Kanske kan jag titta efter lite roliga leksaker på djuraffärerna på Manhattan i år? Förra året kändes det lite trist eftersom Kaia knappt lekte, och om hon gjorde det var det bara med får- eller kaninskinn. Nu verkar det mesta fungera faktiskt!

Kaia har hittat sin plats i lägenheten, en bädd placerad framför den franska balkongen så man kan ligga och titta ut på vägen utanför. Problemet är att hon inte riktigt kan hantera det när hon är ensam hemma… Funderar på en lösning med ett kompostgaller klätt i nåt snyggt tyg, när jag är hemma får hon ju gärna titta ut… Själv trivs jag som räven i lyan 🙂


Svar

  1. Välkommen tillbaka Åsa! Härligt att läsa! 🙂

  2. Vilket härligt, positivt inlägg! När är du i New York? Såg att det var ett geocaching-megaevent där den 18/5…

  3. Tyvärr, åker 28 april…

  4. Tur då att det redan finns ett gäng andra cacher att försöka hitta! 😉

  5. :D!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: