Skrivet av: toktassarna | 08 januari 2013

nyinflyttade

Att flytta med hund är ju inte alltid jättelätt. I lördags när jag bara hade Kaia hemma o jag sprang ner till förrådet hörde jag henne yla när jag kom upp igen. Typiskt. Men hon är ju inte heller van att vara ensam utan Signe, idag såg det ut såhär när jag spelat in dem:

Skärmklipp

 

Det som syns är inte heller skall utan bara lite prassel, vet inte riktigt vad de gör. Och i slutet är det från när jag öppnade dörren och kom in igen. Skönt.

Våra nya omgivningar är faktiskt inte heller helt fel, även om vi såklart inte har fem minuter till Tinnerö längre. Det finns helt okej områden att gå i, faktiskt tom bättre nu när det är så mörkt och träligt ute, att gå i villakvarteren en halvtimme på kvällen känns mer okej än att gå på Garnisonen faktiskt. Men visst blir det mer koppelpromenader, vi går tom i flexi en del… Vi har inte hittat den perfekta morgonrundan än, men jag har ett litet grönområde precis bakom huset så det handlar bara om att hitta rätt variant, den där papperskorgarna är perfekt utplacerade utifrån när hundarna gör sina behov 😀

Signe lyxar numera i egen säng. Mitt sovrum är verkligen gigantiskt, så att ha gamla gästsängen på 80 cm stående bredvid 160-sängen är lixom inga som helst problem, får alldeles utmärkt plats! Vi får se om vi ska ha det så för all framtid, men än så länge bär jag ju inte ner gästsängen till förrådet själv, så den får stå kvar.


Svar

  1. Alltid jobbigt att komma flytta till nya ställen. Tar ett tag innan man kommer tillrätta med allt ffa känslan av att faktiskt höra hemma där.
    Kram

  2. Sv: Det tror jag alldeles jätte-super-säkert att du kommer kunna säga! Men det kommer säkerligen ta tid och vara pissjobbigt från och till på vägen, vilket det måste få vara. Man måste våga falla lika mycket som man måste våga bygga, och någonstans kommet man att hitta en balans på det hela och där ifrån bara bygga sig starkare och starkare (jag har lagt till lite text i slutet på inägget som du kommenterade, kanske kan det ge något, kanske inte)

    Härligt att du verkar börja trivas mer och mer där du bor nu (såg på FB)!! =)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: